Gezond eten tijdens coronacrisis en daarna!!!
Eenvoudig, natuurlijk eten met een bom aan voedingsstoffen.
Dagmenu 1.
Dagmenu 2. Dagmenu 3 Dagmenu 4 Recepten 5
Ontbijt:
-
Kop lauwwarm water
-
vers fruit op een lege maag
-
1/2 biologische appel in stukjes gemengd met gekookte blauwe bessen 5 gepelde amandelen
-
Daarna rest ontbijt klaarmaken ( is een kleine pauze )
-
50 gram havermoutvlokken met 50 gram volle yoghurt+ 50 gram volle kwark Aanzoeten met honing.
-
Extra: een theelepel ( 5 gram ongeveer ) vers gemalen lijnzaad toevoegen
************************************* De juiste koolhydraten***************************************
12.30 uur
-
Kop groene thee
-
Kook 2/3 gewone aardappel en 1/3 zoete aardappel
-
Pureer aardappels, voeg toe klontje echte boter/
1 eetlepel ( per persoon ) olijfolie extra vierge.
-
Kruiden met bv. herbamare ( zeezout+ kruiden
)
-
Stoom worteltjes tot bijt
gaar
-
Bieftartaartje bakken in klontje echte boter. Gebruik peper en druk kleine stukjes verse gember in de
tartaar.
*****************************************Gestoomde
wortels*******************************************
15.30
uur
-
Banaan
-
Walnoten/gepelde
amandelen
-
1-2 stukjes pure chocolade ( 85-90 % cacao
)
******************************************Pure
cacao*****************************************************
18.00
uur
-
Kop citroenmelisse
thee
-
Basmati/zilvervlies
rijst
-
Stukjes courgette kort
stomen
-
Gebakken biologisch
eitje
-
Na opscheppen toevoegen 1 eetlepel olijfolie extra
vierge
********************************************De juiste
vetten***********************************************
21.00
uur
-
Kop kamille
thee
-
50 gram havermout+ 50 gram volle yoghurt+ 50 gram volle kwart. Aanzoeten met
honing.
***********************************************Havermout**********************************************