- Biologische spinazie 200 gram voor 2 personen
- Neem stoompan en breng water aan de kook. Stoom de spinazie tot deze slinkt. Dit is ongeveer 20-30 seconden.
- Schep deze gestoomde spinazie in een schaaltje en laat afkoelen.
- Daarna pureer deze in de blender tot een mooie emulsie.
- Voor de warme maaltijd deze opwarmen en heel kort koken.
- Voeg voor het opwarmen toe: peper, klontje roomboter en paar blokjes ( geiten ) kaas.
- Een heerlijke spinazie a la creme vers gemaakt en boordevol voedingsstoffen.
![](https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=219x10000:format=jpg/path/s4a80e161f6573619/image/id4ae128c5407ac87/version/1576074131/image.jpg)
![](https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/none/path/s4a80e161f6573619/image/if384c57ffb23d372/version/1576060261/image.jpg)