17. december 2018
Groenten stomen in stoompan heeft een aantal voordelen. Meer vitaminen, minder afwas en minder tijd.
17. december 2018
Top 10 Fit eettips voor een gezond cholesterol profiel, gezonde bloedvaten, suikerspiegel, stralende huid en een gezond lichaam
19. oktober 2018
Boekje "Begin Niet Met Roken ( de methode ) voor kinderen van 10-12 jaar voor een rookvrije generatie. Met leuke cartoons.
13. oktober 2018
Pompoenpitten zijn supergezond. Laat ze eenvoudig verteren door weken en licht roosteren.
03. oktober 2018
Kefir is in het wereldje van de natuurlijke gezondheid een ware rage. Het bevat een hoog gehalte aan voedingsstoffen en probiotica, en het is ongelooflijk goed voor de spijsvertering en de darmen. Veel mensen beschouwen het als een gezondere en krachterige versie van yoghurt. Hieronder vind je 9 gezondheidsvoordelen van kefir die door onderzoek worden ondersteund. 1. Kefir is een zeer goede bron van allerlei voedingsstoffenKefir is een gefermenteerde drank, die traditioneel gemaakt wordt met...
09. augustus 2018
Tijdens de fitgymlessen wordt de 18 vorm QiGong beoefent. Zie schema
24. juni 2018
Rode grapefruit bevat vele vitale voedingstoffen. Een de gehele vrucht zodat je alle voedingsstoffen inclusief de vezels binnenkrijgt. Hoe doe je dat?
24. mei 2018
Natuurlijk val je af bij een koolhydraatarm dieet. Is het verstandig? Nee! Je mist voedingsstoffen en het is niet vol te houden. Dus je komt weer aan. Eet de juiste koolhydraten....lees meer.
28. april 2018
Eenvoudige natuurlijke aspergesoep. Supergezond zonder bouillon of bouillonblokjes.

Meer weergeven